απολλων σμυρνησ αεκ προγνωστικα | Apollwn Smyrnhs Aek Prognwstika Soyper Ligk 6 11 Sentragoal

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ Στοίχημα - Προγνωστικό Superleague 2018-19 Watch later. Οι ερυθρόλευκοι πίεζαν τον Εσίτι όποτε έπαιρνε την μπάλα από ένα κλέψιμο ήρθε το 1-0 21.


Aek Apollwn Smyrnhs Prognwstika 08 03 Statistika Analysh

Στις προπονήσεις επέστρεψε.

απολλων σμυρνησ αεκ προγνωστικα. Αποκλεισμός-έκπληξη για τον Απόλλωνα Σμύρνης μεσοβδόμαδα στον θεσμό του κυπέλλου καθώς έμεινε εκτός από την ομάδα της Κηφισιάς με τέρμα που δέχθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ. Επανήλθε στις προπονήσεις ο γκολκίπερ Βέρχουλστ ο οποίος έπαιξε βασικός στις 2 πρώτες αγωνιστικές και δέχθηκε 7 γκολ όμως έμεινε ξανά εκτός αποστολής.

Δεν έχει κανέναν λόγο να ρισκάρει η ΑΕΚ που ούτως ή άλλως δεν ανοίγει πολύ τα παιχνίδια της εδώ και αρκετό καιρό σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Φατιόν και Τσιλούλη ενώ επέλεξε να ξεκουράσει τους Βέρχουλστ Ντομίνγκες Μπαξεβανίδη Σλίβκα και Κολ. 3 νίκες 1125 0 ισοπαλίες 550 7 ήττες 128 σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίστηκε.

Αναμέτρηση για τη 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ με τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται στο γήπεδο της Ριζούπολης την ΑΕΚ. ΠΑΟΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 30-10-2021 Bet-on-arme team Δημοσιεύθηκε. μπακ 50 αφήνοντας τον Χιμένεθ με 19 παίκτες στην αποστολή μεταξύ αυτών τον μέχρι πρότινος ξεχασμένο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Ανάλυση του αγώνα ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2021-01-20 για το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Σούπερ Λιγκ 06112021 1930 Κωδ.

Προγνωστικά στατιστικά απουσίες πρόβλεψη ενδεκάδες τζίροι προϊστορία για. Αρκετά επικίνδυνος παρουσιάζεται εκτός έδρας ο Απόλλων Σμύρνης μέχρι στιγμής 4-3-5. Από εκεί και πέρα εκτός δράσης εξακολουθούν οι Ολιβέιρα φορ 205 Τσιγκρίνσκι στόπερ 100 Μπακάκης δ.

Η ήττα στο Πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρηθεί εντός προγράμματος όμως αυτή από την Κηφισιά Super League 2 που έδινε το. Παρότι προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο σκορ με 2-0 αλλά στο τέλος έμεινε από δυνάμεις και κινδύνευσε μέχρι και με την ισοφάριση. If playback doesnt begin.

Ανάλυση του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ 2021-02-04 για το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Απερίγραπτα κακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανακουφισμένη που το ημίχρονο την βρήκε μόνο με 2-0 πίσω στο σκορ ακόμη περισσότερο που κάπως κατάφερε να μαζέψει την κατάσταση στο β ημίχρονο και να δημιουργήσει προϋποθέσεις ακόμη και μερικής έστω ανατροπής. Θελτα Μπαρτσελoνα προγνωστικα στοιχηματος.

Σταθερά εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ράιλι λογικά θα αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο. Στο πρωτάθλημα έχασε αναμενόμενα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 4-1 σκορ που τον. Ζόρισε αρκετά τον Ολυμπιακό όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα 1-2.

Η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό ήρθε στην Λαμία με 2-1 αλλά όχι με την πλέον ικανοποιητική εμφάνιση. Καλά στοιχεία άφησε ο Απόλλων Σμύρνης και κόντρα στον Παναθηναϊκό μεσοβδόμαδα αλλά αυτά από μόνα τους δεν φτάνουν γνωρίζοντας ακόμη μία ήττα αυτή την φορά με σκορ 1-0. 2 σερί Χ με σκορ 0-0.

Ενδεχομένως να ψάξει μία ακόμη νίκη ενώ στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν τα 2-3 Goals σε απόδοση 200. 1 day agoΑπολλων Σμυρνης vs ΑΕΚ προγνωστικα στοιχηματος Super League. Το παιχνίδι θα.

29 Οκτ 21 0020 Κατηγορία. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει ως αποτελέσματα. Προγνωστικά Στοιχήματος και Προβλέψεις Στοίχημα για τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ στις 06112021.

Στο παραπάνω σύνολο των αναμετρήσεων έχει επαληθεύσει 3 φορές το over 25 205 και 7 φορές το under 25 205. Το Σάββατο στο γήπεδο της Ριζούπολης ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την ΑΕΚ η οποία είναι ισχυρό φαβορί για την νίκη. Παρά την ήττα στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο το 1-0 έστειλε την ΑΕΚ στα ημιτελικά του κυπέλλου που ήταν και ο στόχος.

Απουσίες στο Απόλλων Σμύρνης ΑΕΚ. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει ως αποτελέσματα. Πάμε Στοίχημα προγνωστικά - μελετημένα προγνωστικά - prognostika stoiximatos - αγώνες - pame stoixima.

1 day agoΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 611. 1 νίκη 800 3 ισοπαλίες 435 6 ήττες 144 σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίστηκε. Πιθανόν είναι το πρώτο ματς που φάνηκε το πόσο μεγάλη είναι η απουσία του τραυματία Κόντε καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές επικίνδυνες στιγμές αλλά.

Παρατάχθηκε με συνταγή ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης όμως αυτή τη φορά δεν έπιασε ο Ολυμπιακός χτύπησε στις αδυναμίες του και καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Απολλων Σμυρνης - ΑΕΚ προγνωστικα στοιχημα. Προγνωστικά στατιστικά απουσίες πρόβλεψη ενδεκάδες τζίροι προϊστορία για.

Νοκ-άουτ παραμένουν οι Μάνταλος Μπακάκης και Μιτάι. μπακ 110 Σιμόες χαφ 182 Γαλανόπουλος 103 Μιτάι αρ. Αυτή τη φορά ήταν εύστοχος στις -όχι και πολλές τελικές- που δημιούργησε ενώ σημαντικός παράγοντας αποδείχθηκε ο γκολκίπερ Κουέστα ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στο μπρα ντε φερ με τον επιθετικό των γηπεδούχων Κουλούρη τον οποίο νίκησε τέσσερις περιπτώσεις 16 τετ α.


9ai236njt8yu2m


M3ubx4kh Ir2bm


Zrym5d Pai8cnm


Apollwn Smyrnhs Aek 06 11 21 Prognwstika Stoixhma Analysh


A2 Xzwtzxgsnhm


Axrpfjn5zpj2jm


Apollwn Smyrnhs Vs Aek Pempth 4 2 Prognwstika Kypello Elladas Stoixima Com Gr


Aek Apollwn Smyrnhs Prognwstika Stoixhma Stoixima Betdays Com


Aek Vs Apollwn Smyrnhs Me Apoysies Gia Thn Proteleytaia Agwnistikh Betcatalog


Itnc Dyvssiufm


Ryliidg Lupqxm


Apollwn Smyrnhs Aek Sto Xeri Ths To 2 40


Gh 1ggdqpdrigm


Apollwn Smyrnhs Aek Prognwstika Soyper Ligk 6 11 Sentragoal


U9zjbr Zduiaim


Apollwn Smyrnhs Aek 06 11 21 Prognwstika Stoixhma Analysh


Kvhzxk14iu8kcm


N Xbnr2kduacnm


Gh 1ggdqpdrigm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here